Hopp til innhold

Oppfølging av de 2 bikubene som fikk byttet plass

23.mai
Oppfølging av de 2 bikubene som fikk byttet plass i lagsbigården tidligere denne uken 🐝Om du sammenligner bilder med det som ble lagt ut tidligere i uken kan du se hvor stor forskjellen er når toppbrettet ble tatt av kubene🐝
En pakkvegg ble fjernet og det ble sett etter at de har fòr.
2 byggevoksplater ble satt ned i yngelrommet. Villbygg over rammene ble skrapet bort. 🐝Det var godt med bier i bikuben som hadde gitt fra seg alle trekkbiene. Om den hadde hatt alle trekkbiene fortsatt hadde vurderingen blitt å gi de bedre plass med en skattekasse. Vi så at bikuben hadde fått fram noen trekkbier, den har mange bier selv om det var godt synlig færre en før byttet.
🐝Ikke vilkårlig hvor byggevoksen blir plassert. Se YouTube video om innsetting av byggevoks eller les under lurt å vite på landbi.no om du vil vite mer.

Legg igjen en kommentar