Hopp til innhold

Vise Innlegg

Nybegynnerkurs i birøkt

2023 - Vi starter opp nybeynnerkurs i birøkt i mars. Er du interessert? Ta kontakt med Elisabeth. Tlf: 92405075. elisabeth.munthe@gmail.com

0 comments

Privat: Styremøte 7.mars 2022

Referat fra styremøte 07.03.2022 i Nedre Romerike Birøkterlag, hos Tor og Elisabeth Tilstede: Anita, Terje, Frank, Gry og Elisabeth. Agenda 1. Innkalling godkjent 2. Gjennomgang av referat fra årsmøtet. Referat … fortsett å lese «Privat: Styremøte 7.mars 2022»

0 comments

Privat: Æresmedlem Rolf Skillebæk til minne

Æresmedlem Rolf Håkon Skillebæk døde 22.januar 2021. Han har vært æresmedlem i lokallaget vårt siden 2003. Rolf ble medlem i Norges Birøkterlag i 1953, som 16 åring, og ble raskt … fortsett å lese «Privat: Æresmedlem Rolf Skillebæk til minne»

0 comments

Bee world article on Terje and recapping

Denne artikkelen om Terje Reinertsen, hans bier og forskningen ble publisert i magasinet «Bee World» den 23.februar 2021. «Bee World» er et internasjonalt vitenskapelig magasin. Artikkelen er skrevet av Melissa … fortsett å lese «Bee world article on Terje and recapping»

0 comments

Fylkesnytt fra Oslo og Viken 1/2020 – regjeringen.no

I 2018 og 2019 gjennomførte Terje Reinertsen prosjektet Friskere bier i næringsbirøkt. Vi i Nedre Romerike Birøkterlag er glade for den økonomiske støtten til prosjektet fra Fylkesmannen Oslo og Viken. … fortsett å lese «Fylkesnytt fra Oslo og Viken 1/2020 – regjeringen.no»

0 comments

Møte i lagsbigården 24.juni

24.juni I ettermiddag var det møte i lagsbigården 🐝 😊 Mange kasser ble løftet av og det ble sett etter svermeceller i yngelrom. Det var noen få svermeceller og de … fortsett å lese «Møte i lagsbigården 24.juni»

0 comments

Cellebyggere og parrekassetter

20.juni I dag ble det snakket om hva som er viktig å huske på for å kunne få et godt resultat med cellebyggere og parrekassetter. Frank Hønsen og Terje Reinertsen … fortsett å lese «Cellebyggere og parrekassetter»

0 comments

Grillfest 2020

16.juni Ååårets grillfest 🐝Vi greide ikke å unngå de svært mørke skyene. Denne varme sommerdagen overrasket oss med en skikkelig regnskur med sterk vind og tordenvær. De fleste søkte ly … fortsett å lese «Grillfest 2020»

0 comments

Lagsbigård 3.juni

27.mai 🐝Stor aktivitet i og ved lagsbigården i dag. Frank hadde observert at det var gått ut en sverm fra en av hans bikuber og synes det hastet med en … fortsett å lese «Lagsbigård 3.juni»

0 comments

Stor aktivitet

27.mai 🐝Stor aktivitet i og ved lagsbigården i dag. Frank hadde observert at det var gått ut en sverm fra en av hans bikuber og synes det hastet med en … fortsett å lese «Stor aktivitet»

0 comments