Hopp til innhold

Vise Innlegg

Aktiviteter i anledning bienes dag 20.mai.

Det var mange aktiviteter i anledning bienes dag 20.mai. Her er noen bilder sendt av birøktere i lokallaget.

0 comments

Verdensdagen for bier.

20.mai er bienes dag 🌼🌸🐝I 2017 vedtok FN’s generalforsamling en resolusjon om at denne dagen skulle bli verdens dagen for bier 😊

0 comments

Litt om møter vi har hatt i år

🐝 2023- 20.april og litt om 2.mai Det var en varm god periode for biene rundt 20 april og det var avtalt møte i lagsbigården. Vurdering av 7 bisamfunnene om … fortsett å lese «Litt om møter vi har hatt i år»

0 comments

Møtedag med tema “resistente/ varroatolerante bier”

18.mars ble det arrangerte en møtedag med tema resistente/ varroatolerante bier 🐝😊(Also written in English) Interessen for å komme var større enn forventet så vi måtte bytte til et større … fortsett å lese «Møtedag med tema “resistente/ varroatolerante bier”»

0 comments

En artikkel fra møte om varroatolerante / resistente bier

0 comments

Kongens fortjenstmedalje til Terje Reinertsen

Tildelingen av Kongens fortjenstmedalje gjøres av ordfører Anders Østensen fra Gjerdrum kommune, på et møte om resistente/varroatolerante bier lørdag 18. mars 2023, på Kløfta. Forkjemper for medikamentfri birøkt Varroamidden er … fortsett å lese «Kongens fortjenstmedalje til Terje Reinertsen»

0 comments

Nybegynnerkurs i birøkt

2023 - Vi starter opp nybeynnerkurs i birøkt i mars. Er du interessert? Ta kontakt med Elisabeth. Tlf: 92405075. elisabeth.munthe@gmail.com

0 comments

Bee world article on Terje and recapping

Denne artikkelen om Terje Reinertsen, hans bier og forskningen ble publisert i magasinet «Bee World» den 23.februar 2021. «Bee World» er et internasjonalt vitenskapelig magasin. Artikkelen er skrevet av Melissa … fortsett å lese «Bee world article on Terje and recapping»

0 comments